Nedelja, 24. junij 2018, 05:34
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
18.04.2017

Vremenska napoved - 18. april 2017

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2017 > april > 18. 4. 2017
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 18. april 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 18.4.2017Popoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, pogostejše bodo na južnem delu države države. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo ponekod spustila do približno 900 metrov nadmorske višine, ob močnejših padavinah pa lahko za krajši čas tudi nižje. Pihal bo severni do severovzhodnik, na Primorskem rahla do zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 5 do 9, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.
Jutri bo na zahodnem delu države delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Zlasti na vzhodnem delu države bodo popoldne občasne krajevne padavine, tudi ponekod po nižinah lahko občasno rahlo sneži. Pihal bo severni do severovzhodnik, ki se bo v noči iz srede na četrtek še okrepil. Zjutraj bodo najnižje temperature od -3 do 3, na Primorskem približno 6, najvišje dneve od 5 do 9, na Primorskem do 13 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo in zelo vetrovno.
V petek bo v glavnem jasno. Veter bo oslabel, jutro bo ponekod zelo hladno.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 22. do 27. aprila 2017

Ob koncu tedna in začetku prihodnjega bodo naši kraji pod vplivom območja visokega zračnega tlaka, ki bo postopno slabelo. Nad severno Evropo bodo nastajala nova ciklonska območja z vremenskimi frontami, ki bodo na vreme pri nas predvidoma vplivala v drugi polovici prihodnjega tedna.

V soboto kaže na suho vreme. Še bo hladno, zjutraj bo možnost slane ali pozebe. V nedeljo bo bolj oblačno, ponekod bo tudi malo dežja. V prvi polovici prihodnjega tedna bo predvidoma suho, v sredo in četrtek pa kaže na bolj deževno vreme.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo v glavnem oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo pogostejše v krajih severno in južno od nas. Pihal bo severni do severovzhodnik, na območju severnega Jadrana zmerna burja..
Jutri bo v krajih zahodno od nas delno jasno, drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Vzhodno od Slovenije bo občasno deževalo, v Alpah pa snežilo.


Gorski svet
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno s snežnimi plohami. Vrhovi bodo večino časa v oblakih Pihal bo rahel do zmeren severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -2, na višini 2500 metrov pa približno -10 stopinj Celzija.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, zlasti v vzhodnih Karavankah in na Pohorju bodo snežne plohe. Vrhovi bodo pogosto v megli. Pihal bo okrepljen severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -4, na višini 2500 metrov pa približno -12 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 18. april:
18.04.1991
Močno sneženje zlasti v zahodni polovici Sloveniji je čez dan ponehalo. Na Planini pod Golico in na Vojskem nad Idrijo so zjutraj izmerili 54 centimetrov novega in skupnega snega, v Črnem Vrhu nad Idrijo in v Koprivni na Koroškem 45 centimetrov, v Logatcu 40 centimetrov in v Kranju ter Kočevju 25 centimetrov.

slovreme.net
Nepremicnina.eu | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | colored contacts | amazon