Petek, 20. april 2018, 22:04
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
19.04.2017

Vremenska napoved - 19. april 2017

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2017 > april > 19. 4. 2017
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 19. april 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 19.4.2017Popoldne in zvečer bo spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma plohe, z večjo verjetnostjo v vzhodni Sloveniji. Pihal bo okrepljen do močan veter severnih smeri. Čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 11, na Primorskem do 14 stopinj Celzija.
Jutri bo v zahodni Sloveniji delno jasno, drugje zmerno do pretežno oblačno. Še bo vetrovno. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do 4, ob morju približno 6, čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 11, na Primorskem do 14 stopinj Celzija.

Opozorilo: V sredo in četrtek bo v zgornjem Posočju, pod Karavankami in v severovzhodni Sloveniji pihal močan veter severnih smeri. Najmočnejši sunki bodo predvidoma med 70 in 90 km/h.
V petek bo v glavnem jasno, veter bo do jutra oslabel. Zjutraj bo zelo hladno. V soboto bo jasno s hladnim jutrom, popoldne se bo zmerno nebo pooblačilo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 23. do 28. aprila 2017

V nedeljo nas bo ob severozahodnih višinskih vetrovih prešla hladna fronta. Za njo se bo nad Alpami zgradilo območje visokega zračnega tlaka, ki pa bo že v torek oslabelo. Naslednja vremenska fronta nas bo predvidoma prešla v četrtek.

V nedeljo bo pretežno oblačno, zlasti v prvem delu dneva bo prehodno deževalo. V ponedeljek in torek bo brez padavin, več sonca bo v vzhodni polovici države. V sredo bo ob jugozahodnem vetru pričelo deževati v zahodni in osrednji Sloveniji, dež se bo v četrtek predvidoma razširil na vso državo. Tudi za petek zaenkrat še kaže na nestalno vreme z občasnimi padavinami.


Sosednje pokrajine
Danes bo v krajih zahodno od nas delno jasno, drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Vzhodno od Slovenije bo občasno deževalo, v Alpah pa snežilo. Pihal bo okrepljen veter severnih smeri.
Jutri bo vzhodno od Slovenije pretežno oblačno z občasnimi padavinami. Drugje bo delno jasno. Pihal bo močan severnik.


Gorski svet
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno in občasno ponekod megleno, zlasti popoldne bodo krajevne snežne plohe. Pihal bo zmeren do močan severi veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -5, na višini 2500 metrov pa približno -12 stopinj Celzija.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, zlasti v vzhodnih Karavankah in na Pohorju občasno pretežno oblačno. Pihal bo močan severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno -3, na višini 2500 metrov pa približno -13 stopinj Celzija.

Vremenski pojavi na dan 19. april:
19.04.1949
Ob sončnem vremenu se je čez dan zelo močno ogrelo in popoldne je bilo v notranjosti države zelo toplo za sredino meseca aprila. V Ljubljani se je temperatura z jutranjih 3,7 stopinj C povzpela na 26,1 stopinj C, v Murski Soboti z 0,2 stopinj C na 26,7 stopinj C, v Novem mestu z 1,8 stopinj C na 27,2 stopinj C, v Celju z 0,4 stopinj C na 25,6 stopinj C in v Kranjski Gori s 5,8 stopinj C na 24,6 stopinj C.

slovreme.net
Nepremicnina.eu | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | colored contacts | amazon