Nedelja, 24. junij 2018, 05:35
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
15.07.2017

Vremenska napoved - 15. julij 2017

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2017 > julij > 15. 7. 2017
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 15. julij 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 15.7.2017Popoldne bo deloma jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nastalo bo nekaj krajevnih ploh, zlasti na vzhodnem delu države lahko tudi kakšna nevihta. Pihal bo severni do severovzhodnik, na Primorskem rahla do zmerna burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 24, na Primorskem približno 28 stopinj Celzija.
Preko noči se bo v glavnem ponovno nebo zjasnilo.
Jutri bo na Primorskem v glavnem jasno, drugje bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 7 do 12, v krajih z burjo približno 16, čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 24, na Primorskem do 28 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek in torek bo jasno in postopno ponovno bolj vroče.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 19. do 24. julija 2017

Nad večjim delom Evrope bo vztrajalo šibko območje visokega zračnega tlaka. V drugi polovici tedna bo k nam dotekal zelo topel in ponovno nekoliko bolj nestabilen zrak.

Kaže na jasno in vroče poletno vreme. Vročina se bo v drugi polovici tedna postopno stopnjevala s tem pa se bo povečala tudi možnost krajevnih neviht.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem jasno, nekoliko več oblačnosti bo v krajih vzhodno in severno od nas. Zlasti tam se bodo pojavljale krajevne plohe in posamezne nevihte. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla, v Kvarnerju zmerna burja.
Jutri bo ob Jadranu in v Furlaniji Julijski krajini jasno, drugje se bo oblačnost občasno povečala. Ob Jadranu bo pihala zmerna burja.


Gorski svet
Danes bo zjutraj pretežno jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno, nekateri vrhovi bodo občasno v oblakih. Nastalo bo nekaj kratkotrajnih ploh. Pihal bo rahel do zmeren veter severnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov približno 3 stopinje Celzija.

Jutri bo zjutraj pretežno jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno, najvišji vrhovi bodo občasno lahko v oblakih. Pihal bo rahel do zmeren severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov le približno 2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 15. julij:
15.07.1998
V nekaterih krajih v zahodni, osrednji in severni Sloveniji je bila zjutraj izmerjena rekordna dnevna višina padavin v mesecu juliju. Na postaji Na Stanu na Idrijskem je do jutra v enem dnevu padlo 102 milimetrov padavin, v Rovtah nad Logatcem in Črni vasi na Ljubljanskem barju 98 milimetrov, v Gornjem Gradu 89 milimetrov in v Velenju 80 milimetrov. Največ dežja, 144 milimetrov, so namerili v Ligu, nad Soško dolino.

slovreme.net
Nepremicnina.eu | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | colored contacts | amazon