Ponedeljek, 24. junij 2019, 15:14
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
12.04.2019

Vremenska napoved - 12. april 2019

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2019 > april > 12. 4. 2019
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 12. april 2019.

Napoved za Slovenijo
vreme 12.4.2019Popoldne bo v glavnem oblačno, občasno se bodo pojavljale rahle padavine. Na Primorskem bo pihala rahla burja, ponekod v notranjosti pa veter vzhodnih smeri.
Čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 10, na Primorskem do 14 °C.
Jutri bo na Primorskem zmerno do pretežno oblačno in suho, pihala bo v glavnem rahla burja. Drugje bo pretežno oblačno, še bo možna kakšna kaplja dežja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 0 do 5, na Primorskem do 8, čez dan bodo najvišje temperature od 7 do 11, na Primorskem do približno 14 °C.


Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo pretežno oblačno, zlasti v vzhodni polovici države bo občasno rahlo deževalo. Na Primorskem bo pihala rahla burja. V ponedeljek se bo ranebo zjasnilo, zapihal bo severovzhodnik.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 16. do 21. aprila 2019

V prihodnjem tednu se bo tudi nad naše kraje razširilo območje visokega zračnega tlaka, ki bo predvidoma proti koncu začelo slabeti. Nad zahodnim Sredozemljem bo nastalo ciklonsko območje, ki lahko vpliva tudi na vreme pri nas.

Od torka do petka kaže na suho in precej jasno vreme. Zlasti v torek in sredo zjutraj bo hladno, temperatura se lahko spusti blizu ledišča. Popoldnevi pa bodo ponovno toplejši, najvišja temperatura bo med 15 in 20 °C. Ob koncu tedna se možnost za padavine nekoliko poveča.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo ob Severnem Jadranu zmerno do pretežno oblačno, pihala bo rahla do zmerna, pod Velebitom močna burja. Drugje bo oblačno, zlasti v notranjosti Hrvaške bodo občasne padavine.
Jutri bo pretežno oblačno. Zlasti v notranjosti Hrvaške bo možen občasen rahel dež. Ob Jadranu bo pihala rahla do zmerna, pod Velebitom okrepljena burja.


Gorski svet
Danes bo bo oblačno in megleno, v zahodnih Julijcih se bo oblačnost trgala. Občasno bo bo rahlo snežilo. Pihal bo v glavnem šibek severovzhodni veter. Sredi dneva bo temperatura na 1500 m približno -1, na višini 2500 metrov pa približno -4 °C.

Jutri bo oblačno in pogosto megleno, zlasti popoldne lahko nastanejo manjše plohe. Pihal bo rahel veter vzhodnih smeri. Sredi dneva bo temperatura na 1500 m približno -1, na višini 2500 metrov pa približno -6 °C.

Vremenski pojavi na dan 12. april:
12.04.1913
Dež je v veliko krajih po nižinah prešel v sneg; do jutra naslednjega dne je v nekaterih krajih zapadlo neobičajno veliko snega za mesec april. V Cerknici so zjutraj naslednjega dne izmerili 33 centimetrov, v Kočevski Reki 28 centimetrov, v Mislinji ob vznožju Pohorja 20 centimetrov in v Senovici, vzhodno od Celja, 19 centimetrov.

slovreme.net
Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Data de Posorja