Torek, 11. avgust 2020, 20:33
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
31.5.2019

Vremenska napoved - 31. maj 2019

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2019 > maj > 31. 5. 2019
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 31. maj 2019.

Napoved za Slovenijo
vreme 31.5.2019Popoldne bo jasno z občasno povečano oblačnostjo. Ponekod bo pihal severovzhodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 22, na Goriškem do 24 °C.
Jutri bo v glavnem jasno s kakšno popoldansko ploho. Ponekod bo še pihal severovzhodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 13, čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 25, na Goriškem do 27 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo na jugovzhodu spremenljivo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma plohami. Drugje bo dopoldne v glavnem jasno, sredi dneva in popoldne bodo nastajale plohe ali nevihte. V ponedeljek bo dopoldne v glavnem jasno, popoldne pa spremenljivo s krajevnimi plohami in nevihtami.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 4. do 9. junija 2019

Nad Balkanom bo v torek in sredo še višinsko jedro hladnega zraka, ki bo nekoliko vplivalo na vreme pri nas, potem bomo pod vplivom višinskega grebena s toplim in suhim zrakom.

V celotnem obdobju bo dokaj jasno, v torek in sredo pa bodo sredi dneva in popoldne nastajale krajevne plohe in nevihte. Nato se obeta nekaj dni suhega vremena. Čez dan bodo najvišje temperature približno 25 °C.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo v glavnem jasno, bolj oblačno pa bo v notranjosti Hrvaške. V Kvarnerju bo pihala rahla burja.
Jutri bo pretežno jasno, nekoliko več oblačnosti bo na Hrvaškem. Popoldne bodo nastale posamezne plohe.


Gorski svet
Danes bo v prvem delu dneva v glavnem jasno, le v vzhodnem delu slovenskih gora bo zjutraj še pretežno oblačno. Popoldne bo nekaj kopaste oblačnosti, nekateri vrhovi bodo v oblakih. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 1°C.
V visokogorju nad nadmorsko višino približno 2200 m je precej novega snega.

Jutri bo v prvem delu dneva jasno, popoldne pa bo nastalo nekaj kopaste oblačnosti, nekateri vrhovi bodo lahko občasno v oblakih. Popoldne bodo nastale posamezne plohe. Pihal bo rahel do zmeren severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 4°C.

Vremenski pojavi na dan 31. maj:
31.5.1967
Neobičajno močno deževje v severovzhodni Sloveniji, do jutra naslednjega dne je v veliko krajih padlo več kot 100 milimetrov padavin v 48 urah. Na Hudem Vrhu na Pohorju so zabeležili 133 milimetrov, v Turškem Vrhu v Halozah 132 milimetrov, v Velikih Dolencih 120 milimetrov, na Kapeli nad Gornjo Radgono 111 milimetrov in v Bresternici pri Mariboru 110 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama El Jadida | bivak