Torek, 14. julij 2020, 13:59
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.8.2019

Vremenska napoved - 11. avgust 2019

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2019 > avgust > 11. 8. 2019
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 11. avgust 2019.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.8.2019Popoldne se bo tudi v notranjosti Slovenije postopno ranebo zjasnilo. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Čez dan bodo najvišje temperature od 26 do 30, na Primorskem do 35 °C.
Jutri bo jasno, popoldne bo na zahodnem delu države naraščala koprenasta oblačnost. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od 15 do 21, čez dan bodo najvišje temperature od 31 do 36 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek bo spremenljivo oblačno, popoldne in zvečer bodo nastajale plohe in nevihte. Osvežilo se bo. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja. V sredo bo v prvem delu dneva zmerno oblačno, popoldne se bo ranebo zjasnilo. Še bo vetrovno.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 15. do 20. avgusta 2019

Nad našimi kraji bodo prevladovali zahodni višinski vetrovi, v katerih bodo občasno vremenske motnje, ena predvidoma v soboto ter naslednja v začetku prihodnjega tedna.

V četrtek in petek bo v glavnem jasno. V soboto bo bolj oblačno z možnostjo krajevnih padavin. V nedeljo bo predvidoma ponovno jasno, verjetnost padavin se povečala v ponedeljek in torek. Temperature bodo do konca tedna malo nad 25, nedeljo in v začetku prihodnjega tedna pa predvidoma ponovno do okrog 30 °C.


Sosednje pokrajine
Popoldne se bo povsod postopno nebo zjasnilo. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla burja.
Jutri bo jasno in zelo vroče. Popoldne se bo v krajih zahodno od nas rahlo nebo pooblačilo. Zvečer bo v Karnijskih Alpah možna kakšna nevihta.


Gorski svet
Danes bo v začetku pretežno oblačno, v gorah severne Slovenije bo lahko tu in tam tudi rahlo deževalo. Čez dan se bo postopno jasnilo, vendar bo približno vrhov še nastajala plitva kopasta oblačnost. Pihal bo rahel veter v glavnem južne smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 19, na 2500 približno 14 °C.

Jutri bo precej jasno, popoldne se bo od zahoda zmerno nebo pooblačilo. Pihal bo rahel do zmeren jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 24, na 2500 približno 15 °C.

Vremenski pojavi na dan 11. avgust:
11.8.2002
Od druge polovice prejšnjega dne do dopoldneva naslednjega dne je v presledkih obilno deževalo v večjem delu države, zjutraj naslednjega dne so v nekaterih krajih izmerili preko 150 milimetrov padavin v preteklih 48 urah. Na Otlici nad Ajdovščino je padlo 171 milimetrov, v Mrzli Rupi nad Idrijo in na Razdrtem 166 milimetrov, na Rakitovcu pod Slavnikom 145 milimetrov in v Logarski Dolini 143 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Jupiter | path bing