Četrtek, 20. februar 2020, 11:24
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
27.8.2019

Vremenska napoved - 27. avgust 2019

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2019 > avgust > 27. 8. 2019
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 27. avgust 2019.

Napoved za Slovenijo
vreme 27.8.2019Popoldne bo deloma jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastalo bo nekaj ploh in neviht. Čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 28, na Goriškem do 31°C.
Jutri bo delno jasno s koprenasto oblačnostjo, popoldne bo v notranjosti Slovenije možna kakšna nevihta. Zjutraj bodo najnižje temperature od 12 do 18, na Primorskem približno 20, čez dan bodo najvišje temperature od 26 do 30, na Primorskem do 32 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek bo deloma jasno s spremenljivo oblačnostjo ter popoldanskimi plohami in nevihtami. V petek bo pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma nevihtami. Zapihal bo vzhodni veter, na Primorskem rahla burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 31. avgusta do 5. septembra 2019

Do nedelje bo vremensko dogajanje na širšem območju Alp dokaj neizrazito. Ob šibkih vetrovih, razmeroma visokih temperaturah ter zračni vlagi bo ozračje nestabilno. Od ponedeljka do sredine prihodnjega tedna bo na vreme pri nas vplivala izrazita višinska dolina nad zahodno Evropo.

V soboto in nedeljo bo večinoma deloma jasno vreme, zlasti popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature še med 25 in 30 °C. Od ponedeljka do srede kaže na v glavnem oblačno in deževno vreme, postopno se bo ohladilo.


Sosednje pokrajine
Danes bo ob Jadranu delno jasno, pihala bo rahla burja. Drugje bo spremenljivo oblačno, popoldne bo nekaj ploh in neviht.
Jutri bo v glavnem jasno, v hribovitem svetu Alp in Dinarskega hribovja bo popoldne nastalo nekaj ploh ali neviht.


Gorski svet
Danes bo v začetku jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo do pretežno oblačno. Vrhovi in pobočja bodo pogosto v oblakih. Sredi dneva, popoldne in zvečer se bodo pojavljale plohe in nevihte. Pihal bo rahel jugovzhodnik, ob nevihtah pa lahko zapihajo tudi močnejši vetrovi. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 16, na višini 2500 metrov pa približno 9 °C.

Jutri bo delno jasno s koprenasto oblačnostjo, približno vrhov bo čez dan nastajala tudi plitva kopasta oblačnost. Popoldne ali zvečer lahko nastane kakšna nevihta. Pihal bo rahel veter južnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 17, na višini 2500 metrov pa približno 11 °C.

Vremenski pojavi na dan 27. avgust:
27.8.1966
Zelo sveže jutro, predvsem v zahodni in severni Sloveniji, v nekaterih krajih je bila celo slana. Na Rakitni se je ohladilo do -0,5 stopinj C, na Zgornjem Jezerskem do 0,1 stopinj C, v Bovcu do 2,4 stopinj C, v Gornjem Gradu do 3,0 stopinj C in v Ajdovščini do 4,0 stopinj C. Sneženje na Kredarici (2514 m) je dopoldne ponehalo, ob 7. uri zjutraj je bilo skupaj 22 centimetrov snega.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Grand-Lahou