Četrtek, 20. februar 2020, 11:16
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
30.8.2019

Vremenska napoved - 30. avgust 2019

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2019 > avgust > 30. 8. 2019
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 30. avgust 2019.

Napoved za Slovenijo
vreme 30.8.2019Popoldne se bo delno zjasnilo, predvsem v hribovitem svetu bodo nastale posamezne plohe in nevihte. Pihal bo veter vzhodnih smeri, na Primorskem rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 28, na Primorskem približno 32 °C.
Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne in zvečer bodo tu in tam posamezne plohe in nevihte. Burja na Primorskem bo do večera ponehala. Jutranje temperature bodo od 14 do 19, na Primorskem približno 22, čez dan bodo najvišje temperature od 24 do 30, na Goriškem do 33 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo v glavnem jasno. Popoldne bo v notranjosti nastala kakšna nevihta.
V ponedeljek bo v začetku še deloma jasno, popoldne pa bodo vse pogostejše plohe in nevihte. Padavine se bodo do večera okrepile in zajele vso Slovenijo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 3. do 8. septembra 2019

V noči iz ponedeljka na torek bo Slovenijo prešla hladna fronta. Za njo se bo nad naše kraje razširila občutno hladnejša zračna masa. Predvidoma s četrtka na petek naj bi nas dosegla še ena hladna fronta. Ob koncu tedna pa bo kot kaže na naše kraje vplival ciklon nad severnim Sredozemljem.

V noči iz ponedeljka na torek bo dež zajel vso Slovenijo in predvidoma ponehal v torek zjutraj ali dopoldne. Ohladilo se bo. V sredo kaže na deloma jasno in suho vreme. Od četrtka naprej pa se bo verjetnost za padavine znova povečala. Popoldanske temperature bodo v glavnem približno 20 °C.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo spremenljivo oblačno z nekaj plohami in nevihtami. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla burja.
Jutri bo ob severnem delu Jadrana, kjer bo še pihala rahla burja v glavnem jasno. Drugje bo nekoliko več spremenljive oblačnosti, popoldne pa bo nastalo nekaj ploh in neviht.


Gorski svet
Danes bo v začetku pretežno oblačno, v sredogorju tudi megleno. Občasno bo lahko rahlo deževalo. Popoldne se bodo razvili kopasti oblaki in možne bodo posamezne plohe ali nevihte. Pihal bo rahel veter vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 14, na višini 2500 metrov pa približno 9 °C.

Jutri bo predvsem v Julijcih v začetku precej oblačno, ponekod tudi megleno, drugje bo deloma jasno. Čez dan se bodo razvili kopasti oblaki, popoldne ali zvečer bodo nastale posamezne plohe in nevihte. Pihal bo rahel jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 17, na višini 2500 metrov pa približno 9 °C.

Vremenski pojavi na dan 30. avgust:
30.8.2006
Na meteorološki postaji Kredarica (2514 m) je do jutra v enem dnevu zapadlo 15 centimetrov snega, kar je neobičajno veliko za mesec avgust.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | South Padre Island TX