Četrtek, 20. februar 2020, 13:20
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
10.9.2019

Vremenska napoved - 10. september 2019

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 10. september 2019.

Napoved za Slovenijo
vreme 10.9.2019Popoldne bo v glavnem jasno. Na Primorskem bo pihala rahla burja, ki se bo zvečer nekoliko okrepila. Čez dan bodo najvišje temperature od 19 do 23, na Primorskem do 25 °C.
Jutri bo v zahodni Sloveniji pretežno jasno, na Primorskem bo pihala rahla burja. Drugje bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, ponekod na vzhodnem delu države pretežno oblačno. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Zjutraj bodo najnižje temperature od 6 do 11, ob morju in v krajih z burjo približno 15, čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 24, na Primorskem do 26 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek in petek bo v glavnem jasno in topleje. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Na Primorskem bo v četrtek še pihala rahla burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 14. do 19. septembra 2019

Naši kraji bodo v območju visokega zračnega tlaka, ki bo predvidoma sredi prihodnjega tedna ob prehodu vremenske fronte oslabelo.

Večinoma bo jasno vreme z meglo po nižinah v jutranjih urah. V torek ali sredo bo več oblačnosti, verjetnost za padavine pa zaenkrat ostaja dokaj majhna. Do vključno torka bodo najvišje dnevne temperature približno 25 °C, potem pa se bo nekoliko ohladilo.


Sosednje pokrajine
Danes in jutri bo precej jasno. Jutri se bo v notranjosti Hrvaške in Madžarske zadrževala nizka oblačnost. Ob severnem delu Jadrana bo pihala rahla do zmerna burja.Gorski svet
Danes bo precej jasno, nekateri vrhovi Julijskih Alp pa bodo že zjutraj oviti v oblake. Čez dan bo povsod dokaj jasno, nekateri vrhovi in pobočja pa bodo občasno v megli. Pihal bo rahel veter južnih smeri, v začetku v visokogorju zmeren zahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura sredi dneva približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 4 °C.

Jutri bo v zahodnih Julijcih, zahodnih Karavankah, na območju Snežnika in v visokogorju nad približno 2000 m pretežno jasno. Drugje bo večinoma oblačno ali megleno vreme. Oblačnost se bo občasno trgala. Pihal bo rahel jugovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Vremenski pojavi na dan 10. september:
10.9.1993
Jutro je bilo v nekaterih krajih neobičajno toplo za sredino meseca septembra. V Gornji Radgoni je bila najnižja temperatura 19,5 stopinj C, v Murski Soboti so izmerili 19,0 stopinj C, v Ilirski Bistrici 16,6 stopinj C in v Postojni 16,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Bonassola