Petek, 27. november 2020, 07:22
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
18.11.2020

Vremenska napoved - 18. november 2020

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2020 > november > 18. 11. 2020
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 18. november 2020.

Napoved za Slovenijo
vreme 18.11.2020Popoldne bo precej jasno, rahla burja na Primorskem bo postopno ponehala. Čez dan bodo najvišje temperature od 7 do 13, na Primorskem približno 16 °C.
Jutri bo precej jasno. Po nižinah v notranjosti bo v prvem delu dneva megla ali nizka oblačnost, ki bo lahko zlasti na Koroškem, v Pomurju in delu ljubljanske kotline vztrajala večji del dneva. Zjutraj bodo najnižje temperature od -2 do 3, ob morju približno 5, čez dan bodo najvišje temperature od 6 do 12, na Primorskem do 16 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V noči iz četrtka na petek se bo nebo pooblačilo, ponekod bodo rahle padavine. Na Primorskem bo zapihala burja. V petek bo na Primorskem delno jasno, pihala bo zmerna burja. Drugje bo pretežno oblačno, dopoldne bo občasno še rahlo deževalo. Pihal bo severovzhodnik. Zvečer se bo od zahoda pričelo jasniti.
V soboto bo jasno. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 22. do 27. novembra
Naši kraji bodo od nedelje do četrtka pod vplivom območja visokega zračnega tlaka, ki bo v petek nekoliko oslabelo. Od zahoda se nam bo bližala vremenska fronta.

Od nedelje do četrtka kaže na suho vreme, po nižinah bo precej megle ali nizke oblačnosti. V petek se bo nebo pooblačilo, verjetnost za padavine se bo povečala. Temperature bodo letnemu času primerne.


Sosednje pokrajine
Pretežno jasno bo z jutranjo in dopoldanski meglo po nekaterih nižinah. Jutri se lahko megla ali nizka oblačnost v krajih severno in vzhodno od nas zadrži ves dan.


Gorski svet
Danes bo precej jasno. Veter bo šibak, v začetku severnih smeri, popoldne se bo obračal v zahodno smer. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 4 °C.

Jutri bo precej jasno. V začetku bo pihal rahel zahodnik, čez dan se bo obrnil na vzhodne smeri in se zvečer krepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 9, na višini 2500 metrov pa približno 4 °C.

Vremenski pojavi na dan 18. november:
18.11.1940
Ekstremno obilne padavine v zahodnem delu Slovenije so se po štirih dneh končno unesle. V Soči je v štirih dneh padlo 604 milimetrov, v Bovcu 533 milimetrov, pri Koči na Snežniku 455 milimetrov ter v Revenovšah nad Idrijo 432 milimetrov padavin. V Reziji je bilo padavin še precej več, v kraju Koritu so izmerili 856 milimetrov padavin!

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Ischia | abc hiker