Petek, 12. avgust 2022, 16:05
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.6.2021

Vremenska napoved - 3. junij 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > junij > 3. 6. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Četrtek, 3. junij 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.6.2021Popoldne bo jasno, zlasti v hribovitem svetu zahodne in severne Slovenije bo nastala kakšna ploha ali nevihta. Temperature bodo od 22 do 26 °C.
Jutri bo v glavnem jasno, popoldne bodo v notranjosti Slovenije nastale posamezne plohe ali nevihte. Najmanj verjetne bodo na Primorskem, v Prekmurju in na jugovzhodu. Zjutraj bodo najnižje temperature v glavnem od 8 do 15, čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 27 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V soboto bo dopoldne še precej jasno, proti poldnevu in popoldne pa spremenljivo oblačno, v notranjosti Slovenije bodo nastajale krajevne plohe in nevihte. Ponekod bo zapihal jugozahodni veter. V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo padavine, zlasti plohe in nevihte.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 7. do 12. junija

Od zahoda bo proti Alpam segalo šibko območje visokega zračnega tlaka. V ponedeljek se bo iznad slovenskih krajev umikalo šibko višinsko jedro hladnega zraka, potem bomo pod vplivom šibkih višinskih vetrov in pogojno stabilne zračne mase.

V ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi padavinami, zlasti plohami. Od torka do petka bo večinoma jasno vreme, padavine bodo manj verjetne, zlasti bodo možne popoldanske plohe ali nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature po nižinah približno 25 stopinj Celzija.Sosednje pokrajine
Povečini jasno bo, popoldne v Alpah spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami ali nevihtami.


Gorski svet
Danes zjutraj bo precej jasno, potem bo nastajala kopasta oblačnost. Popoldne bodo nastale krajevne plohe ali nevihte. Pihal bo rahel veter spremenljive smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Jutri dopoldne bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Čez dan bo nastajala kopasta oblačnost, popoldne pa krajevne plohe ali nevihte. Pihal bo rahel veter v glavnem zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Vremenski pojavi na dan 3. junij:
3.6.1958
Višek tretjega vročinskega vala v tem letu. Najtopleje je bilo v Črnomlju s 33,4 stopinj C, v Kostanjevici na Krki je bilo z 33,2 stopinj C le malenkost manj vroče; 33 stopinj C so izmerili tudi na Bizeljskem in v Gornjem Lenartu. V Celju se je temperatura povzpela na 32,0 stopinj C, v Mariboru pa na 31,3 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Gela | presearch