Petek, 12. avgust 2022, 16:35
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
7.6.2021

Vremenska napoved - 7. junij 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > junij > 7. 6. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 7. junij 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 7.6.2021Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastajale bodo plohe, na zahodnem delu države lahko tudi kakšna nevihta. Čez dan bodo najvišje temperature od 21 do 26 °C.
Jutri bo v glavnem jasno, popoldne bo nastalo nekaj ploh. Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 14, na Primorskem do 17, čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 28 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo bo pretežno jasno, popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht. V četrtek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, dopoldne bo v glavnem brez padavin, popoldne bodo plohe in nevihte.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 11 do 16. junija

Ob koncu tedna bodo naši kraji pod vplivom višinskega jedra hladnega zraka s središčem severovzhodno od nas. Nad zahodno Evropo bo nastalo območje visokega zračnega tlaka, ki bo v prihodnjem tednu predvidoma vplivalo tudi na vreme pri nas.

V petek in soboto bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, zlasti popoldne se bodo pojavljale plohe in nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature približno 25 stopinj Celzija. Od nedelje naprej bo verjetnost za popoldanske plohe in nevihte precej majhna, tudi nekoliko topleje bo.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Zlasti v Alpah bodo nastajale plohe in nevihte.
Jutri bo večinoma jasno vreme, nastajale bodo posamezne plohe in nevihte, manj verjetne bodo ob morju in v krajih vzhodno od nas.


Gorski svet
Danes bo megleno in pretežno oblačno, nekoliko več jasnega vremena je pričakovati na Pohorju in v vzhodnih Karavankah. Nastajale bodo krajevne plohe, lahko tudi kakšna nevihta. Pihal bo v glavnem šibek vzhodni do severovzhodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C

Jutri bo v prvem delu dneva v glavnem jasno, potem bo nastajala kopasta oblačnost in tudi kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo rahel severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 12, na višini 2500 metrov pa približno 5 °C.

Vremenski pojavi na dan 7. junij:
7.6.1986
Na notranjskih planotah je bila zjutraj slana, neobičajno hladno za mesec junij je bilo tudi drugje. Na Rakitni je bila minimalna temperatura minus 3,0 stopinj C, v Babnem Polju so izmerili minus 2,0 stopinj C, v Novi vasi na Blokah minus 1,8 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu 1,0 stopinj C in Biljah pri Novi Gorici 4,4 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Doringbaai | formenton