Petek, 12. avgust 2022, 17:48
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
8.6.2021

Vremenska napoved - 8. junij 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > junij > 8. 6. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 8. junij 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 8.6.2021Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastale bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 28 °C.
Jutri bo v glavnem jasno, popoldne bodo nastajale plohe in nevihte. V prvem delu dneva bo na Primorskem pihala rahla burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 15, na Primorskem do 18, čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 28 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek in petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, plohe in nevihte bodo bolj pogoste.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 12. do 17. junija

Ob koncu tedna bodo naši kraji še pod vplivom višinskega jedra hladnega zraka s središčem severovzhodno od nas. Nad zahodno Evropo bo nastalo območje visokega zračnega tlaka, ki bo v prihodnjem tednu predvidoma vplivalo tudi na vreme pri nas.

V soboto in nedeljo bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, zlasti popoldne se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature približno 25 stopinj Celzija. Od ponedeljka do četrtka bo verjetnost za popoldanske plohe in nevihte precej majhna, tudi nekoliko topleje bo.


Sosednje pokrajine
Večinoma bo jasno vreme, popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte, manj verjetne bodo ob morju in v krajih vzhodno od nas.


Gorski svet
Danes bo v prvem delu dneva delno jasno. Čez dan se bo razvila kopasta oblačnost, nekateri vrhovi bodo v oblakih, nastala bo tudi kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo rahel severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, sredi dneva in popoldne bodo nekateri vrhovi v oblakih. Popoldne bodo krajevne plohe ali nevihte. Pihal bo rahel severovzhodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 13, na višini 2500 metrov pa približno 6 °C.

Vremenski pojavi na dan 8. junij:
8.6.1985
V nalivih, ki so se pojavljali tudi naslednji dan, je zlasti na Gorenjskem in severnem Primorskem padlo veliko dežja. Do jutra naslednjega dne je v 48 urah v Lepeni pod Krnom padlo 148 milimetrov, v Stari Fužini v Bohinju 134 milimetrov, na Bregu pri Bledu 128 milimetrov in v Ratečah 111 milimetrov padavin.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Vlog Astara | hike abc