Sreda, 5. oktober 2022, 03:33
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
21.9.2022

Vremenska napoved - 21. september 2022

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sreda, 21. september 2022.

Napoved za Slovenijo
vreme 21.9.2022Popoldne bo v glavnem jasno, v notranjosti Slovenije občasno zmerno oblačno. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 14 do 18, na Primorskem do 22 °C.
Jutri bo precej jasno, več spremenljive oblačnosti bo popoldne na severovzhodu, kjer bodo možne kratkotrajne plohe. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Jutranje temperature bodo od -1 do 6, na Primorskem od 6 do 10, čez dan bodo najvišje temperature od 14 do 18, na Primorskem do 21 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V petek bo še v glavnem jasno. V soboto bo v severovzhodni in severni Sloveniji še delno jasno. Drugje se bo nebo pooblačilo, v višjih predelih na zahodnem delu države bo popoldne že rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodnik.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 25. do 30. septembra

V celotnem obdobju bomo pod vplivom vlažnega jugozahodnega vetra, sredi tedna nas bo prešlo ciklonsko območje z vremensko fronto.

Od nedelje do srede bo večinoma oblačno vreme s pogostimi padavinami, več dežja bo v zahodni polovici države. Zlasti v začetku tedna bodo možne nevihte. V četrtek in petek se bo verjetnost za padavine predvidoma nekoliko zmanjšala.


Sosednje pokrajine
Povečini jasno bo s popoldansko kopasto oblačnostjo. V krajih vzhodno in severno od nas lahko nastane kakšna ploha. Ob severnem delu Jadrana bo precej jasno, pihala bo rahla do zmerna burja, ki bo jutri v glavnem ponehala.


Gorski svet
Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo in občasno ponekod megleno. Pihal bo rahel do zmeren severni do severovzhodnik, ki bo popoldne oslabel. Na višini 1500 metrov bo temperatura sredi dneva približno 4, na 2500 pa približno -3 °C.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo in občasno ponekod megleno. Zlasti v visokogorju bo pihal rahel severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura sredi dneva približno 5, na 2500 pa približno -3 °C.

Vremenski pojavi na dan 21. september:
21.9.1961
V nekaterih krajih na Primorskem so zabeležili vroč dan. V Kortinah pri Črnem Kalu se je ogrelo do 32,2 stopinj C, v Kopru je termometer pokazal 31,6 stopinj C, v Vipolžah v Goriških brdih 31,0 stopinj C, v Kubedu 30,8 stopinj C in v Ložah pri Vipavi 29,2 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Panorama Kunta Kinteh Island | pot