Sreda, 26. september 2018, 06:27
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
11.11.2017

Vremenska napoved - 11. november 2017

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2017 > november > 11. 11. 2017
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 11. november 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 11.11.2017Popoldne bo delno jasno z občasno zmerno oblačnostjo, na Primorskem tudi pretežno oblačno. Čez dan bodo najvišje temperature od 9 do 15 stopinj Celzija.
Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, v začetku ponekod na vzhodnem delu države še delno jasno in megleno. Popoldne bo zlasti na zahodnem delu države in severu Slovenije začelo rahlo deževati. Ponekod bo zapihal jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 1 do 6, ob morju 9, čez dan bodo najvišje temperature od 8 do 14 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V noči iz nedelje na ponedeljek se bodo padavine okrepile in zajele vso Slovenijo. Do jutra se bo meja sneženja v osrednjem delu države v glavnem spustila do nižin. Zapihal bo okrepljen severnik, na Primorskem močna burja. V ponedeljek čez dan bodo padavine oslabele, postopno pa bodo ponehale šele v noči iz ponedeljka na torek.
V torek bo suho in hladno. Še bo pihal okrepljen severnik, na Primorskem zmerna do močna burja.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 15. do 20. novembra 2017

Od srede do nedelje bodo naši kraji pod vplivom območja visokega zračnega tlaka in vzhodnih vetrov. Nad našimi kraji se bo zadrževal razmeroma hladen zrak. V nedeljo bo anticiklon pričel slabeti, od zahoda se nam bo bližala nova vremenska fronta.

Od srede do nedelje bomo imeli suho vreme. Največ sonca lahko pričakujemo v gorah in na Primorskem, kjer bo do sobote pihala tudi burja. Dnevne temperature bodo v notranjosti od 5 do 10 stopinj, zjutraj pa bo marsikje tudi malo pod ničlo. V ponedeljek bo od zahoda pričelo deževati.


Sosednje pokrajine
Danes bo zmerno do pretežno oblačno in ponekod po nižinah megleno.
Jutri bo oblačnost povečala, popoldne bo zlasti v krajih zahodno in severno od nas pričelo rahlo deževati.


Gorski svet
Danes bo delno jasno. Pihal bo rahel veter južne do zahodne smeri, ki se bo popoldne nekoliko krepil. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 2, na višini 2500 metrov pa približno -4 stopinje Celzija.

Jutri bo pretežno oblačno. Popoldne bo v južnem delu julijskih Alp pričelo rahlo deževati, nad približno 1300 m nad morjem pa snežiti. Pihal bo zmeren jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 1, na višini 2500 metrov pa približno -2 stopinji Celzija.

Vremenski pojavi na dan 11. november:
11.11.1977
Neobičajno, v veliko krajih rekordno topel novembrski dan v višjih legah. V Ambrusu na Dolenjskem se je živo srebro povzpelo na 24,0 stopinj C, na Miklavškem hribu nad Celjem pa s 23,1 stopinj C ni bilo dosti hladneje. V Kleniku pri Vačah so izmerili 21,0 stopinj C, v Babnem Polju 20,0 stopinj C, v Postojni 19,8 stopinj C, na Zgornjem Jezerskem 19,1 stopinj C in na Kredarici 11,8 stopinj C.

slovreme.net
Nepremicnina.eu | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | colored contacts | amazon