Torek, 17. oktober 2017, 19:01
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Napoved vremena za prihodnje dni. Napoved za Slovenijo in bližnjo okolico.

Vremenska napoved za Slovenijo - napoved

 Vremenska napoved

Torek, 17.10.2017 ob 17h

Napoved za Slovenijo:

Ponoči bo pretežno jasno, marsikje bo po nižinah nastala megla. Tudi ob morju bo lahko megleno, proti jutru se bo zgostila nizka oblačnost, ki se bo razširila tudi proti Notranjski. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 9, ob morju okoli 12 stopinj C.
Jutri bo na Primorskem ter deloma na Notranjskem zmerno do pretežno oblačno, ponekod občasno tudi megleno. Drugod bo precej jasno, megla se bo ponekod zadržala še dopoldne. Čez dan bo začel pihati jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 24 stopinj C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.

Napoved za sosednje pokrajine:

Prevladovalo bo sončno vreme, predvsem zjutraj in del dopoldneva bo po nižinah in ob morju megleno, ob morju ter v Furlanski nižini bo lahko tudi nizka oblačnost.

Vremenska slika:

Nad južno polovico Evrope in Sredozemljem je ustaljeno območje visokega zračnega tlaka. V višinah se nad našimi kraji zadržuje razmeroma suh in topel, pri tleh pa ob šibkem vetru dokaj vlažen zrak.

Obeti:

V četrtek bo na zahodu zmerno do pretežno oblačno ter ponekod tudi megleno. Drugod bo precej jasno, zjutraj bo po nekaterih kotlinah megla. V petek bo v zahodni in deloma v osrednji Sloveniji zmerno, predvsem na zahodu tudi pretežno oblačno. Ponekod na Primorskem in Notranjskem bo možna kakšna kaplja dežja. Drugod bo sončno, zjutraj bo ponekod še lahko megla. Oba dneva bo pihal jugozahodnik, močnejši bo v petek.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 21. do 26. oktobra 2017

Območje visokega zračnega tlaka bo konec tedna oslabelo. V začetku prihodnjega tedna bomo pod vplivom ciklonskega območja s središčem nad osrednjim Sredozemljem, od srede pa se bo nad srednjo in vzhodno Evropo okrepilo območje visokega zračnega tlaka.

V soboto bo na vzhodu več sonca in na zahodu več oblakov. Predvsem ponekod na Primorskem bo občasno rahlo deževalo. V nedeljo se bo povsod pooblačilo, možne bodo manjše krajevne padavine. Predvidoma v noči na ponedeljek nas bo prešla hladna vremenska fronta. Nekoliko hladneje bo, od torka dalje bo verjetnost za padavine majhna.

7 dnevna napoved:

Torek
Vreme torek
7 do 21
Sreda
Vreme sreda
8 do 21
Četrtek
Vreme četrtek
8 do 20
Petek
Vreme petek
8 do 19
Sobota
Vreme sobota
10 do 18
Nedelja
Vreme nedelja
9 do 15
Ponedeljek
Vreme ponedeljek
7 do 11
slovreme.net
Nepremicnina.eu | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | colored contacts | amazon