Torek, 11. avgust 2020, 20:47
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Napoved vremena za prihodnje dni. Napoved za Slovenijo in bližnjo okolico.

Vremenska napoved za Slovenijo - napoved

 Vremenska napoved

Torek, 11.8.2020 ob 18h

Napoved za Slovenijo:

Zvečer bo nevihtna aktivnost usihala, kakšna ploha ali nevihta pa bo možna tudi ponoči. Zjutraj bo ponekod v vzhodnih krajih prehodno možen rahel dež. Drugod se bo jasnilo, ponekod po nižinah bo nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 20, na Primorskem do 22 °C.
V sredo bo večinoma sončno, tudi v vzhodnih krajih se bo dopoldne delno razjasnilo. Predvsem popoldne in zvečer bodo nastale krajevne plohe in nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 26 do 29, na Primorskem do 32 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.

Napoved za sosednje pokrajine:

V sredo bo večinoma sončno, le v krajih vzhodno od nas bo zjutraj bolj oblačno s kakšno dežno kapljo. Ob Jadranu bo suho, drugod bodo popoldne in zvečer nastale krajevne plohe in nevihte.

Vremenska slika:

Nad večjim delom Evrope je šibko območje visokega zračnega tlaka. Neizrazita višinska dolina hladnega zraka se pomika čez vzhodno in deloma srednjo Evropo proti jugovzhodu. Ob šibkih vetrovih se nad nami zadržuje topel in precej vlažen zrak.

Obeti:

V četrtek in petek bo deloma sončno. Popoldne in zvečer bodo krajevne plohe in nevihte. V soboto bo nekoliko več oblačnosti, kakšna ploha bo že dopoldne večinoma pa bodo plohe in nevihte v popoldanskem času.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 15. do 20. avgusta

Nad Alpami bo šibko območje visokega zračnega tlaka, nad zahodnim delom celine pa se bo zadrževalo višinsko jedro hladnega in vlažnega zraka. V višinah bodo pihali šibki vetrovi zahodnih smeri, nad naše kraje bo občasno dotekal nekoliko hladnejši in bolj vlažen zrak. Predvidoma v torek nas bo prešla ali pa oplazila vremenska fronta, naslednja pa verjetno v četrtek.

Nadaljevalo se bo nestalno vreme. Predvsem v popoldanskem in večernem času se bodo pojavljale krajevne plohe in nevihte. Najmanj verjetne bodo v nedeljo. Pogostejše padavine pričakujemo v torek in morda v četrtek prihodnji teden. Dnevne temperature bodo večinoma od 25 do 30 stopinj, na Primorskem pa še kakšno stopinjo ali dve več.

7 dnevna napoved:

Torek
Vreme torek
18 do 30
Sreda
Vreme sreda
19 do 28
Četrtek
Vreme četrtek
18 do 30
Petek
Vreme petek
18 do 29
Sobota
Vreme sobota
18 do 27
Nedelja
Vreme nedelja
17 do 28
Ponedeljek
Vreme ponedeljek
18 do 29
slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Marano Lagunare | weather bing