Petek, 23. junij 2017, 20:57
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Napoved vremena za prihodnje dni. Napoved za Slovenijo in bližnjo okolico.

Vremenska napoved za Slovenijo - napoved

 Vremenska napoved

Petek, 23.6.2017 ob 20h

Napoved za Slovenijo:

Ponoči in zjutraj bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nekatere nevihte se lahko zavlečejo tudi v večerni čas. Najnižje jutranje temperature bodo od 17 do 22, v alpskih dolinah okoli 14 stopinj C.
Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Sredi dneva in popoldne bodo nastale krajevne nevihte. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 29 do 34 stopinj C.

Opozorilo: Zvečer so še možne močnejše nevihte z nalivi in sunki vetra, ni izključen tudi pojav toče. Ob tem so možni porasti hudourniških voda.

Napoved za sosednje pokrajine:

Ponoči se bo nevihtno dogajanje umirilo. Delno se bo razjasnilo.
Jutri bo sončno in vroče, predvsem v Julijcih bodo sredi dneva in popoldne vročinske nevihte, drugod bodo manj verjetne.

Vremenska slika:

Nad osrednjim delom Evrope je območje enakomernega zračnega tlaka. Nevihtna fronta se zadržuje severno od Alp. Od zahoda doteka nad naše kraje nekoliko bolj vlažen in zelo topel zrak.

Obeti:

V nedeljo zjutraj bo na zahodu in severu spremenljivo oblačno, možne bodo že manjše padavine. Drugod bo sprva še delno jasno. Čez dan se bodo padavine in nevihte na zahodu in severu krepile, se razširile nad vso državo ter ponehale v noči na ponedeljek. V ponedeljek in torek kaže na precej jasno in večinoma suho vreme. V torek se verjetnost za popoldanske nevihte nekoliko poveča.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 27. junija do 2. julija 2017

V torek bo nad severozahodno Evropo nastajal ciklon, ki se bo v naslednjih dneh širil proti srednji Evropi. V višinah bo prevladoval jugozahodni veter.

Od torka do nedelje bo kot kaže precej nestanovitno vreme. Predvsem v popoldanskem času bo večja verjetnost za krajevne padavine, deloma nevihte. Sprva bodo najvišje dnevne temperature še okrog 30 stopinj, nato bi se v petek po prehodu vremenske fronte lahko nekoliko ohladilo.

7 dnevna napoved:

Petek
Vreme petek
18 do 31
Sobota
Vreme sobota
20 do 32
Nedelja
Vreme nedelja
20 do 29
Ponedeljek
Vreme ponedeljek
17 do 30
Torek
Vreme torek
16 do 30
Sreda
Vreme sreda
18 do 26
Četrtek
Vreme četrtek
14 do 23
slovreme.net
Nepremicnina.eu | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | colored contacts | amazon