Petek, 20. april 2018, 22:01
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
19.03.2017

Vremenska napoved - 19. marec 2017

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2017 > marec > 19. 3. 2017
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Nedelja, 19. marec 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 19.3.2017Popoldne bo deloma jasno z zmerno oblačnostjo, ponekod pretežno oblačno. Najvišje temperature bodo od 12 do 18 stopinj Celzija.
Jutri bo v glavnem jasno, nekoliko več oblačnosti bo v zahodnih krajih. Ponekod bo pihal zahodni do jugozahodnik. Zjutraj bodo najnižje temperature od 1 do 7, na Primorskem do 9, čez dan bodo najvišje temperature od 15 do 22 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V torek in sredo bo več sonca na vzhodem delu Slovenije, drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Pihal bo jugozahodnik. V sredo bo zlasti na zahodnem delu države občasno tudi rahlo deževalo.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 23. do 28. marca 2017

Zahodno Evropo bo dosegla obširna višinska dolina s hladnim zrakom. Kako hitro in če sploh bo vplivala na vreme pri nas, je še precej negotovo.

V četrtek in petek bo vreme pri nas še v znamenju zahodnega vetra. Povečini bo suho, več sonca bo na vzhodem delu Slovenije. Nadaljnji potek je še zelo negotov.


Sosednje pokrajine
Popoldne bo zmerno, ponekod tudi pretežno oblačno.
Jutri bo v glavnem jasno, nekoliko več oblačnosti bo zlasti zahodno od nas.


Gorski svet
Danes bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo rahel do zmeren zahodni do severozahodnik, ki bo krepkejši zlasti v visokogorju. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 6, na višini 2500 metrov pa približno -1 stopinje Celzija.

Jutri bo deloma jasno, nekoliko več oblačnosti bo postopno zlasti na jugozahodni strani Julijcev. Pihal bo v glavnem šibak veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 19. marec:
19.03.1982
V višje ležečih predelih zahodne Slovenije so namerili precejšnjo količino novega snega. Na Predelu je v enem dnevu zapadlo 65 centimetrov, na Mrzlem Studencu na Pokljuki 57 centimetrov, v Davči nad Železniki 50 centimetrov in v Breginju 45 centimetrov snega.

slovreme.net
Nepremicnina.eu | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | colored contacts | amazon