Nedelja, 24. junij 2018, 05:34
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
20.03.2017

Vremenska napoved - 20. marec 2017

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2017 > marec > 20. 3. 2017
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Ponedeljek, 20. marec 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 20.3.2017Popoldne bo v Posočju in ponekod na Primorskem oblačno, drugje bo v glavnem jasno. Pihal bo zahodni do jugozahodnik. Čez dan bodo najvišje temperature od 15 do 22 stopinj Celzija.
Jutri bo na vzhodnem delu države v glavnem jasno, drugje bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo jugozahodni veter. Zjutraj bodo najnižje temperature od 3 do 9, čez dan bodo najvišje temperature od 14 do 19, na vzhodnem delu države do 22 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V sredo bo v glavnem oblačno, zlasti v hribovitem svetu zahodne Slovenije bo občasno rahlo deževalo, na vzhodnem delu države pa bodo tudi krajša sončna obdobja. V četrtek bo na zahodnem delu države v glavnem oblačno, drugje bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo jugozahodnik.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 24. do 29. marca 2017

Zahodno Evropo bo v drugi polovici tedna dosegla obširna višinska dolina hladnega zraka Predvidoma bo občasno vplivala tudi na vreme pri nas, do kolikšne mere, pa je še precej negotovo.

V petek in soboto bo deloma jasno, nekoliko več oblačnosti bo na zahodnem delu države, še bomo pod vplivom zahodnih in jugozahodnih vetrov. Od nedelje naprej je razvoj dokaj negotov, predvidoma pa bo sledilo obdobje manj stanovitnega vremena z občasnimi manjšimi padavinami.


Sosednje pokrajine
Danes bo v glavnem jasno, nekoliko več oblačnosti bo zlasti v krajih zahodno od nas.
Jutri bo v krajih zahodno in severno od nas v glavnem oblačno, v hribovitem svetu Furlanije bo občasno deževalo. Vzhodno od Slovenije bo v glavnem jasno.


Gorski svet
Danes bo deloma jasno, nekoliko več oblačnosti bo postopno zlasti na jugozahodni strani Julijcev. Pihal bo v glavnem šibek veter zahodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 7, na višini 2500 metrov pa 2 stopinji Celzija.

Jutri bo zmerno do pretežno oblačno, v Julijcih tudi megleno in z občasnim rosenjem. Več sonca bo na Pohorju in v vzhodnih Karavankah. Pihal bo v glavnem šibek jugozahodni veter. Na višini 1500 metrov bo temperatura 6, na višini 2500 metrov pa približno 1 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 20. marec:
20.03.1971
V hribovitem delu zahodne in severne Slovenije je prenehalo močno deževati in snežiti. V veliko krajih je v 72 urah, do 7. ure naslednjega dne, padlo nad 200 milimetrov padavin. Na Žagi pri Bovcu so izmerili 276 milimetrov, na Gomancah pod Snežnikom 265 milimetrov in v Revenovšah na Idrijskem 188 milimetrov padavin, medtem ko v Prekmurju ni padla niti kaplja dežja!

slovreme.net
Nepremicnina.eu | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | colored contacts | amazon