Petek, 20. april 2018, 22:02
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
14.07.2017

Vremenska napoved - 14. julij 2017

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2017 > julij > 14. 7. 2017
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Petek, 14. julij 2017.

Napoved za Slovenijo
vreme 14.7.2017Danes dopoldne bo spremenljivo do pretežno oblačno, ob prehodu vremenske fronte bo občasno deževalo, popoldne pa se bo od zahoda postopno nebo zjasnilo. Na Primorskem bo pihala v glavnem rahla burja. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 23, na Primorskem do 28 stopinj Celzija.
Jutri bo dopoldne v glavnem jasno, popoldne pa spremenljivo oblačno, nastalo bo nekaj ploh, na vzhodnem delu države tudi kakšna nevihta. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem rahla do zmerna burja. Zjutraj bodo najnižje temperature od 10 do 14, na Primorskem do 17, čez dan bodo najvišje temperature od 20 do 24, na Primorskem do 28 stopinj Celzija.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V nedeljo bo na Primorskem v glavnem jasno, drugje bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna burja. V ponedeljek bo jasno.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 18. do 23. julija 2017

Nad večjim delom Evrope bo vztrajalo območje visokega zračnega tlaka. V drugi polovici tedna bo k nam ponovno dotekal precej topel zrak.

V prihodnjem tednu kaže na precej stabilno poletno vreme, vročina se bo postopno stopnjevala. Možnost neviht se bo predvidoma povečala ponovno proti koncu tedna.


Sosednje pokrajine
Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno, več sonca bo v krajih južno od nas. Zlasti v krajih severno in zahodno od nas bodo občasno krajevne padavine. Ob Jadranu bo pihala v glavnem rahla burja.
Jutri bo v glavnem jasno, nekoliko več oblačnosti bo v krajih vzhodno in severno od nas. Zlasti tam se bodo pojavljale tudi popoldanske plohe in nevihte.


Gorski svet
Danes dopoldne bo v glavnem oblačno in deževno, ponekod tudi megleno. Popoldne se bo od zahoda delno zjasnilo, nekateri vrhovi bodo še v oblakih. Pihal bo rahel veter v glavnem severnih in vzhodnih smeri. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov pa približno 5 stopinj Celzija.

Jutri bo zjutraj pretežno jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno, nekateri vrhovi bodo občasno v oblakih. Nastalo bo nekaj kratkotrajnih ploh. Pihal bo šibek, popoldne tudi zmeren severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 11, na višini 2500 metrov približno 3 stopinje Celzija.

Vremenski pojavi na dan 14. julij:
14.07.1972
Na severovzhodu Slovenije so po obilnem dežju od 12. julija zvečer do 13. julija zvečer opazovalci zjutraj namerili izjemno veliko dvodnevno vsoto padavin. Na Glažuti na Pohorju je padlo 153 milimetrov, v Cirkulanah pri Ptuju 142 milimetrov, v Lendavi 134 milimetrov in v Veržeju 117 milimetrov padavin.

14.07.1988
Nalivi v severozahodni Sloveniji, čez dan je v nekaterih krajih padlo preko 100 milimetrov padavin. Zjutraj naslednjega dne so največ dežja v preteklih 24 urah, 160 milimetrov, namerili v Ukancu; v vaseh Krn in Livek v Posočju je padlo 144 milimetrov in na Mrzlem Studencu na Pokljuki 117 milimetrov padavin.

slovreme.net
Nepremicnina.eu | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | colored contacts | amazon