Četrtek, 20. februar 2020, 11:16
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
3.8.2019

Vremenska napoved - 3. avgust 2019

Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Sobota, 3. avgust 2019.

Napoved za Slovenijo
vreme 3.8.2019Popoldne bo na Primorskem pretežno jasno. Drugje bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastalo bo nekaj ploh ali neviht. Čez dan bodo najvišje temperature od 23 do 27, na Primorskem približno 28 °C.
Jutri bo v glavnem jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Popoldne bo možna kakšna ploha ali nevihta. Zjutraj bodo najnižje temperature od 8 do 15, ob morju približno 18, najvišje dnevne od 24 do 27, na Primorskem do 29 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V ponedeljek in torek bo večinoma jasno vreme. V torek popoldne bodo v notranjosti Slovenije nastale posamezne plohe ali nevihte.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 7. do 12. avgusta 2019

Naši kraji bodo v sredo še na obrobju območja visokega zračnega tlaka, ki pa bo počasi slabelo. V četrtek nas bo prešla hladna fronta. V petek se bo v višinah še zadrževal hladen zrak, potem se bo ponovno krepil anticiklon.

V sredo bo jasno s posameznimi popoldanskimi nevihtami. V četrtek se bo oblačnost povečala, od zahoda se bodo širile padavine, deloma nevihte. Najmanj jih bo v vzhodni polovici države. V petek bo spremenljivo vreme, zlasti sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe in nevihte. Nato bo ponovno bolj jasno in v glavnem suho ter nekoliko hladneje.Sosednje pokrajine
Popoldne bo ob Jadranu precej jasno. Drugje bo nekoliko več spremenljive oblačnosti, nastalo bo nekaj ploh in neviht.
Jutri bo v glavnem jasno.


Gorski svet
Danes bo dopoldne deloma jasno, sredi dneva in popoldne pa spremenljivo oblačno, nekateri vrhovi bodo občasno v oblakih. Nastalo bo nekaj ploh ali neviht. Pihal bo rahel do zmeren veter severozahodne smeri. Na 1500 m bo približno 13, na 2500 približno 6 °C.

Jutri bo dopoldne deloma jasno, popoldne pa bo nastajala kopasta oblačnost, možna bo kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo v glavnem šibek veter severnih smeri, popoldne v sredogorju veter spremenljive smeri. Na 1500 m bo približno 14, na 2500 približno 7 °C.

Vremenski pojavi na dan 3. avgust:
3.8.1981
Višek vročinskega vala, eden najtoplejših avgustovskih dni v višjih legah v zadnjih desetletjih. Na Zgornjem Jezerskem (894 m) so izmerili 30,0 stopinj C, na Zgornjih Poljanah na Notranjskem (1030 m) 29,7 stopinj C in na Kredarici (2514 m) 18,0 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Jeffreys Bay