Petek, 12. avgust 2022, 18:05
vreme
Vreme - Vremenska napoved

Slovenija

Podatki za Slovenijo

Napoved za Slovenijo

Vremenske slike

Sosednje pokrajine

Avstrijska Koroška

Julijska krajina

Hrvaška

Gorski svet

Podatki za Gorski svet

Napoved za Gorski svet

Snežne razmere

Vode

Hidrološki podatki

Hidrološka napoved

Primorje

Podatki za Primorje

Napoved za Primorje

Temperatura morja

Evropa

Podatki za Evropo

Spletna stran

Vreme na vaši spletni strani

Video

Video posnetki

Preteklost

Napovedi v preteklosti

splet

Spletne kamere

Hribi
Vremenska napoved v preteklosti.
1.6.2021

Vremenska napoved - 1. junij 2021

Vreme > Napovedi v preteklosti > 2021 > junij > 1. 6. 2021
Vremenske napovedi v preteklosti. Vremenska napoved - Torek, 1. junij 2021.

Napoved za Slovenijo
vreme 1.6.2021Popoldne bo v glavnem jasno z nekaj plitve kopaste oblačnosti. Ponekod bo pihal veter vzhodnih smeri. Čez dan bodo najvišje temperature od 18 do 21, na Primorskem do 23 °C.
Jutri bo v prvem delu dneva dokaj jasno, popoldne bo nekaj plitvih kopastih oblakov. Zjutraj bodo najnižje temperature od 5 do 11, najvišje dnevne od 21 do 24 °C.

Opozorilo: Dodatnega opozorila ni.
V četrtek in petek bo v glavnem jasno. Popoldne bodo posamezne plohe ali nevihte, ki bodo v četrtek z večjo verjetnostjo v hribovitem svetu zahodne in severne Slovenije, v petek pa tudi drugje. Postopno bo še topleje.

OBETI 5 DO 10 DNI:
Od 5. do 10. junija

Od sobote do četrtka bodo naši kraji v glavnem pod vplivom šibkega območja visokega zračnega tlaka, ki bo predvidoma v nedeljo in ponedeljek nekoliko oslabelo. K nam bo dotekal topel in občasno bolj vlažen zrak.

Vreme bo ponovno bolj nestanovitno. Deloma jasno bo, zlasti sredi dneva in popoldne pa bodo možne plohe ali nevihte. Čez dan bodo najvišje temperature po nižinah približno 25 stopinj Celzija.Sosednje pokrajine
Dokaj jasno bo in postopno nekoliko topleje. Popoldne bodo na območju Karnijskih Alp posamezne plohe.


Gorski svet
Danes bo v začetku pretežno jasno, čez dan bo nastajala kopasta oblačnost. Popoldanske plohe bodo malo verjetne. Pihal bo rahel veter krajevnih smeri, v visokogorju pa šibak severnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 8, na višini 2500 metrov pa približno 1 °C.

Jutri bo v začetku dokaj jasno, čez dan bo nastajala kopasta oblačnost. Zlasti na severozahodu bo popoldne možna kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo rahel jugozahodnik. Na višini 1500 metrov bo temperatura približno 10, na višini 2500 metrov pa približno 3 °C.

Vremenski pojavi na dan 1. junij:
1.6.1955
Meteorološko poletje se je začelo z zelo hladnim jutrom in slano po nekaterih nižinah. Na Zgornjem Jezerskem je bila najnižja temperatura minus 1,0 stopinj C, v Mokronogu so izmerili -0,7 stopinj C, v Šmartnem pri Slovenj Gradcu in Kočevju pa -0,6 stopinj C.

slovreme.net
Hike.uno | Previsãodotempo.net | Meteo 12 jours | Podarimo.si - daritveni oglasnik | Primerjava cen | Ternate | alps bing